سفارت ایتالیا در نایروبی و موسسه فرهنگی ایتالیا نمایشگاه هفته غذاهای ایتالیایی در جهان در سال 2023 را با همکاری آژانس تجارت ایتالیا راه اندازی کرده اند.

سفارت ایتالیا در نایروبی هفته غذاهای ایتالیایی 2023 را در کنیا راه اندازی کرد

سفارت ایتالیا در نایروبی و موسسه فرهنگی ایتالیا نمایشگاه هفته غذاهای ایتالیایی در جهان در سال 2023 را با همکاری آژانس تجارت ایتالیا راه اندازی کرده اند.

این رویداد جهانی بخشی از یک ابتکار جهانی توسط وزارت امور خارجه ایتالیا و همکاری های بین المللی با هدف ترویج سنت های غذاهای ایتالیایی به عنوان عناصر اساسی هویت و فرهنگ ایتالیایی است.

غذاهای ایتالیایی در سراسر جهان به عنوان یک نمونه درخشان از رژیم غذایی مدیترانه ای شهرت دارند که با توجه به آیین ها، نمادها و احترام به ریتم های فصلی مشخص می شود و یونسکو آن را به عنوان بخشی از میراث فرهنگی ناملموس بشریت به رسمیت می شناسد.

روبرتو ناتالی، سفیر ایتالیا در کنیا، تاکید کرد که غذاهای ایتالیایی بر دو پایه اساسی بنا شده است: محصولات استثنایی که از دانش گسترده و احترام به طبیعت و تنوع زیستی به دست می‌آیند، و فرآیندهای دقیق صنایع دستی با "لذت زندگی" ایتالیایی

سفارت ایتالیا در نایروبی هفته غذاهای ایتالیایی 2023 را در کنیا راه اندازی کرد

ایشان افزود:"در سنت ما، مواد با کیفیت بالا و منحصر به فرد به طور هماهنگ با دستور العمل های قدیمی ترکیب می شوند، که هنوز هم صادقانه توسط نسل های صنعتگران در سراسر کشور دنبال می شود. در نتیجه، صنعت غذایی مدرن ما با توازن کاملی از تحقیقات علمی، آموزش، نوآوری های تکنولوژیکی، همراه با گواهینامه دقیق مواد غذایی و فرآیندها و برچسب گذاری مناسب مشخص می شود.

مهمان ویژه این هفته، سرآشپز مشهور ایتالیایی، لوکا ماستروماتی، سفیر ذائقه ایتالیایی در جهان و سرآشپز راهنمای میشلین خواهد بود.

سفارت ایتالیا در نایروبی هفته غذاهای ایتالیایی 2023 را در کنیا راه اندازی کرد

تبلیغ غذاهای ایتالیایی با یک نمایشگاه سیار منحصر به فرد به نام "طعم ایتالیایی" در اتوبوس برقی نایروبی ادامه خواهد یافت، جایی که عموم مردم می توانند از طریق یک کد QR از سنت محصولات ایتالیایی با تمام اصالت و منحصر به فرد بودنشان قدردانی کنند. با توجه به فرصت‌های آموزشی برای کنیایی‌ها، سرآشپز ماستروماتی و دستیارش یک "کارگاه آشپزی ایتالیایی" 10 روزه را برای سرآشپزهای آینده کالج Utalii کنیا رهبری می‌کنند تا مهارت‌های آشپزی خود را افزایش دهند. علاوه بر این، یک «کلاس سرآشپزها» در نایروبی و مالیندی برای متخصصان آشپزی وجود خواهد داشت تا مهارت های خود را اصلاح کنند.علاقه مندان به غذا و سرآشپزهای آماتور می توانند با شرکت در رویداد "تسلط بر آشپزی ایتالیایی ، توانایی های خود را ارتقا دهند.در طول هفته، رستوران های ایتالیایی شرکت کننده در کنیا غذاهای ویژه الهام گرفته از دستور العمل های سنتی ایتالیایی را ارائه می دهند.هفته غذاهای ایتالیایی فرصتی منحصر به فرد برای کنیایی‌ها فراهم می‌کند تا در طعم‌های خارق‌العاده ایتالیا غرق شوند و محصولات خوشمزه و پایدار «ساخت ایتالیا» را کشف کنند.

منبع:

https://www.capitalfm.co.ke/news/2023/11/embassy-italian-launches-2023-week-of-italian-cuisine-in-kenya/

کد خبر 17355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =